Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Nagyon kell a győzelem

A Nyíregyháza lesz a vendégünk szombaton – és este kilenc felé szeretnénk egy győzelemnek örülni.

Bár a szombati meccs este hétkor kezdődik, attól nem kell tartani, hogy a negyedik negyedre többen is elálmosodnak a nézőtéren. Ugyanis vagy az lesz, hogy szoros a találkozó, s ezért lesz miért izgulni, vagy az, hogy ellépünk az ellenfelünktől, s akkor a boldogság miatt nem dőlünk hátra elégedetten. (A harmadik verziót, miszerint a vendégek gáláznak, s döntik el addigra a találkozó sorsát, inkább ne képzeljük el…)

A nyírségiekre mindazonáltal ne legyintsünk! Az egy dolog, hogy nem állnak túl jól a bajnokságban, hiszen mindössze háromszor győztek eddig – ám a három győzelemből az egyiket éppen ellenünk aratták! Éppen ezért semmiképpen sem szabad félvállról venni őket.

- Szó nincsen arról, hogy így vennénk – mondta vezetőedzőnk, Csirke Ferenc. – felkészültünk belőlük, mindenki egészséges, s remélem, a játékunkban sem lesz hiba. Akkor ugyanis győzni fogunk. Négymeccses széria indul el most szombaton, a Nyíregyháza után lesz két idegenbeli találkozónk, a ZTE és a MAFC ellen, majd jön a Kaposvár. Az lenne a legjobb, ha ebből az összeset  megnyernénk, de hármon mindenképpen győzni kellene. Ha ott akarunk lenni az első nyolcban, akkor el kell indítani egy győzelmi sorozatot – lehetőség szerint már most, a Nyíregyháza ellen.