Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Két meccs egy belépővel

A hétvégén a Nyíregyházát látja vendégül a PVSK-PANNONPOWER, de már előtte is megnézhetnek szurkolóink egy mérkőzést: a PEAC-Pécs a Sopront fogadja.

Szombaton este héttől csapatunk a Nyíregyházát fogadja – akinek azonban szabad a délutánja, látogasson ki korábban a sportcsarnokba: a PEAC-Pécs női csapata ugyanis a Sopront fogadja, s a két mérkőzést egy belépővel meg lehet tekinteni.

– Hazai győzelemben reménykedem – mondta Bán Gábor, csapatunk ügyvezető igazgatója. – Most jött el a visszavágás ideje, ugyanis idegenben kikaptunk a Nyíregyházától. A tabella alapján mi vagyunk az esélyesek, de sokszor épp az ilyen meccsek a legnehezebbek, ezért is nagy szükségünk lesz szurkolóink támogatására.

– Reméljük, hogy az ilyen akciókkal, és persze az olyan mérkőzésekkel, mint egy Sopron elleni derbi, sikerül azokat is kicsábítanunk a lelátóra, akik eddig esetleg fenntartásokkal kezelték a női kosárlabdát – nyilatkozta Gyenge Gábor, a PEAC-Pécs sportigazgatója. – Meglepetést várok, ami a mi győzelmünket jelentené. A szezon elején a soproni mérkőzésen meg tudtuk lepni a házigazdákat, sikerült nyernünk.

A találkozókra mindkét csapat bérlete érvényes lesz, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. A diákok és a nyugdíjasok ingyen tekinthetik meg a két mérkőzést.

---
2016.01.30. 19:00 | PVSK-PANNONPOWER - Nyíregyházi KK
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 16. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok