Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az Ócsárdot nem sikerült legyőznünk

A második meccsét az Ócsárd ellen elveszítette labdarúgó csapatunk az Ottakringer Kupában.

Labdarúgó mérkőzés: Ócsárd - PVSK 4-2 (0-0)
Férfi Labdarúgás, Ottakringer Nagypályás Téli bajnokság. Pécs, PVSK Sporttelep 50 néző
Vezette: Kozári

PVSK: Máthé - Király, Cvenits, Koronics, Mufics - Németh, Kőnig, Majoros, MIltner - Erdős, Arató Csere: Kelemen, Rigó, Horváth D. Vezetőedző: Szabó Dávid

Pécsi gólok: Németh, Horváth

I. félidő: Nagyon jó első játékrészt láthattunk, bár számos helyzetet kidolgoztak a csapatok, senki nem tudott betalálni az ellenfél kapujába. A félidőben 0-0 volt az eredmény. 
II. félidő: Folytatódott az I. félidő jó iramú, változatos, kifejezetten küzdelmes játéka, ráadásul a gólokkal sem fukarkodtak a csapatok. A 80. percig 2-2 volt az eredmény, ekkor a PVSK kitámadott, fiaink mindenáron gólt akartak szerezni. Sajnos az ellenakciókból kettőt is kaptunk. Bizonyára ilyen meccsekre gondoltak a szervezők, amikor kiírták ezt a tornát a megyei csapatoknak. Jövő szombaton a Geresdlak ellen lehet javítani.

Szabó Dávid vezetőedző, PVSK: „Élvezetes mérkőzést játszottunk, a végén két hibából kaptunk gólokat. A játékunk helyenként biztató volt, az eredményen kívül elégedett vagyok a látottakkal. A felkészülésünk harmadik hetét kezdjük, dolgozunk tovább."

Nyilas László