Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Tavaszias időben nyert a PVSK

Győzelemmel kezdett labdarúgó együttesünk a Téli Műfüves Bajnokság nyitányán.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Lovászhetény 2-0 (1-0)
Férfi Labdarúgás, Ottakringer Nagypályás Téli bajnokság: 1. mérkőzés. Pécs, PVSK Sporttelep 50 néző
Vezette: Scheffer

PVSK: Máthé - Antalovics, Cvenits, Koronics, Mufics - Majoros, Kőnig - Horváth, Németh, Miltner - Erdős Csere:Szabó D.,Király, Kelemen, Kiss. Játékos-edző: Szabó Dávid

Pécsi góllövők: Majoros, Szabó D.

Napsütéses időben, de csípős hidegben játszotta első meccsét a Téli Műfüves Kupában a PVSK a Lovászhetény ellen. Az alacsonyabb osztályban szereplő, de nagyon lelkes gárdát sikerült megvernünk.

I. félidő: Nagyon jó iramban kezdtek a csapatok, nem látszott az „idény eleji” forma. A Vasút több gólhelyzetet is kidolgozott, amelyből egyet, Majoros révén, ki is használt. A félidőben 1-0 volt a PVSK javára. 
II.félidő: Ebben a játékrészben is jobbak voltunk, és a csereként beállt szakvezető, Szabó Dávid góljával 2-0-ra nyertünk. Nyitánynak nem is olyan rossz!

Szabó Dávid játékos-edző, PVSK: "A felkészülés első fázisánál tartunk, és ilyenkor jó a játékosoknak is az edzések után egy kis játék. A mérkőzésen egész jól mozogtak a játékosaim, bár látszott a lábakon a fáradtság. helyenként egészen szép dolgokat is láttam. Tetszett a mérkőzéshez való hozzáállás, annak ellenére, hogy még nagyon az elején tartunk a felkészülésnek. Folytatjuk a munkát és bízom benne, hogy mérkőzésről mérkőzésre lépkedünk előre a céljaink felé.”

A PVSK legközelebb szombaton 15 30 órakor az Ócsárdot fogadja a Verseny utcában.

Nyilas László