Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Újabb fiatallal bővült a PVSK vízilabdacsapata

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata a téli holtszezont kihasználva újabb fiatal pólóssal erősítette meg keretét. A BAMA.hu írása.

A pécsieknél folytatja pályafutását a 23 éves, szolnoki nevelésű Tóth Péter, aki az OB I.-ben Szentes és a Debrecen együttesében is szerepelt már. Az előző fél évet az egyiptomi Heliopolisz csapatában töltötte, onnan igazolt a PVSK-hoz.

– Fiatal, ambiciózus, nagyon motivált játékost szerződtettünk Tóth Péter személyében – jelentette ki Lukács Gergely, a pécsiek vezetőedzője. – Az ő leigazolása tökéletesen illeszkedik a koncepciónkba. Olyan játékosokkal akarunk ugyanis építkezni, akikre hosszú távon is lehet számítani. Péterrel most úgy egyeztünk meg, hogy ez a fél év egy próba lesz, és ha mind a két fél meg lesz elégedve, akkor jöhet majd a hosszabbítás. Van időnk őt beépíteni a csapatba, ugyanis a tervem az, hogy játszani majd csak a rájátszásban fog.

Szintén jó hír a PVSK háza táján, hogy az együttes jövő héten keddtől péntekig Szolnokra utazik edzőtáborba, ahol a Szentes és Szolnok ellen is kétkapuzik majd.

– Nagyon szerettem volna elmenni a csapattal egy edzőtáborba, így örülök ennek a lehetőségnek – árulta el a szakember. – Fontos volt, hogy nálunk erősebb csapatokkal mérkőzhessünk meg, ami úgy tűnik meg is fog valósulni. Erre a hétre még tervezek egy edzőmeccset, de az időpont és az ellenfél egyelőre szervezés alatt van.

Forrás: www.bama.huB csoport tabellájaKövetkező mérkőzés: 2016. jan. 30. 19:00 | UVSE - PVSK

Közzétette: PVSK-Füszért – 2015. december 11.