Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Kezdődik a Nagypályás felkészülési labdarúgó torna

A PVSK nemcsak részt vesz az eseményen, de műfüves pályáján meccseket is rendez.

Szombaton, (január 16-án) az első fordulót rendezik az „Ottakringer” Téli  Műfüves Nagypályás Bajnokság keretében. A találkozókat több helyszínen, közte a Verseny utcai pályán is rendezik, ezen kívül Mohács, Szentlőrinc, Kozármisleny is otthont ad a tornának. A megkezdett alapozás utáni első edzőmeccset, a tornára való felkészülés jegyében szerdán, Kozármislenyben játszotta le a PVSK csapata. Az NB III-as együttestől vereséget szenvedtünk ugyan, de nem az eredmény volt a fontos. Szabó Dávid vezetőedzőt a vasárnap kezdődő felkészülési meccsekről is kérdeztem.

– Ez a meccs felmérő jellegű volt, felkészülés a vasárnapi találkozóra, és azt is figyeltem, miként áll a csapat a néhány napja megkezdett alapozás után. A Lovászhetényen kívül, ellenfelek még a csoportban az Ócsárd és a Geresdlak. Szeretnénk jól szerepelni és minél több és jobb mérkőzést játszani. Később majd több Megye I-es csapattal is megmérkőzünk, ami reményeim szerint nagyban hozzájárul a csapat, és a játékunk kialakításához is. Január 7-én kezdtük el a felkészülést, heti hat alkalommal találkozunk a játékosokkal, ebből négy edzés, és két edzőmérkőzés a menetrend. A keret kialakítása folyamatban van, természetesen próbáljuk erősíteni a csapatot.

A PVSK első találkozója az „Ottakringer” Műfüves Bajnokság keretében vasárnap 12:00 órakor lesz a Verseny utcában, vendég a Lovászhetény együttese.

Nyilas László