Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Nagy lesz a tét a Jászberény ellen

Szombaton, a Jászberény elleni meccsen nem csak az a cél, hogy pozitív maradjon a hazai mérlegünk: a győzelem jó esetben kupafináléba jutást érhet!

A Jászberény, ha csak az eddigi mérkőzéseit nézzük, tökéletes ellenfél: a vendégek tizenkét forduló alatt mindössze egyszer nyertek, azaz az egész mezőny átszáguldott rajtuk. Ráadásul számunkra komoly tétje is van a meccsnek – ha győzünk, és a Kaposvár kikap a Soprontól, akkor az alapszakasz első körét a nyolcadik helyen zárjuk, s így ott vagyunk a Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

- Ez a tét önmagában nem nyomasztó, engem személy szerint sokkal inkább az foglalkoztat, hogy nem igen tudom, mire számíthatok a Jászberénytől – mondta csapatunk vezetőedzője, Csirke Ferenc. – Új edző ül náluk a kispadon, ez lesz az első meccse, így nem is sejthetjük, mire készülnek, milyen támadási, védekezési variációkkal állnak elő. Szrecsko Szekulovics ráadásul jó tréner, úgyhogy biztosan ad egy lendületet a Jászberénynek. Ugyanakkor, ha a saját játékunkat tudjuk hozni, azt gondolom, elkaphatjuk a vendégeket. A győzelem pedig jó esetben tényleg azt jelentené, hogy a nyolc között vagyunk a kupában. Remélem, a szurkolóink is mellettünk állnak majd, s biztatnak minket a lefújásig.

---
2016.01.09. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - Jászberény, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 13. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

2016.01.09. 18:00  | PVSK-PANNONPOWER - Jászberény
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 13. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok