Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Szurkoljuk ki együtt a bejutást!

Szombaton, a Jászberény elleni meccsen lezárja az alapszakaszt a PVSK-PANNONPOWER – egy szép győzelem azonban most nagyon sokat érhet.

Az alapszakasz első körének végén derül ki ugyanis, hogy mely gárdák jutnak be a Magyar Kupa nyolcas döntőjébe. Csapatunk kedvező pozícióból várhatja a folytatást: ha ugyanis megverjük a Jászberényt és a Kaposvár kikap Sopronban, akkor biztos, hogy ott leszünk a legjobb nyolcban. Elkel tehát a szurkolás, s a drukkereknek most több ajándékkal is kedveskedünk. Egyik legnagyobb támogatónk, a GP Consulting Kft. felajánlott két ajándékkosarat, valamint egy kétszemélyes wellness-hétvégét.

– Számunkra továbbra is nagyon fontos, hogy támogassuk ezt a csapatot – mondta ennek kapcsán Jankó Tamás ügyvezető. – A GP Consulting a független biztosításközvetítői piac egyik legtőkeerősebb hátterű, legdinamikusabban fejlődő szereplője, immár harmadik éve a többes ügynöki rangsorban a harmadik helyen állunk, így tényleg csak olyan csapatot támogatunk, amelynek céljaival, közösségével maximálisan tudunk azonosulni. A PVSK-PANNONPOWER ilyen gárda!

A Jászberény elleni bajnokin csapatunk vezetősége is meglepi a drukkereket: az 500., az 1000., és az 1500. szurkoló egy négyszemélyes belépővel gazdagodik, amelyek a január tizenhatodikai, Sopron elleni bajnokira lesznek érvényesek.

Jöjjenek hát minél többen, bíztassák a fiúkat, hiszen a győzelem most tényleg nagyon sokat ér!

---
2016.01.09. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - Jászberény, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 13. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

2016.01.09. 18:00  | PVSK-PANNONPOWER - Jászberény
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 13. forduló. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok