Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Plüssöket ajándékoztunk a keleti városrész óvodáinak

Kedden délelőtt óvodásoknak ajándékoztuk azt az 500 plüsst, ami az előző hetekben összegyűlt szurkolóink és támogatóink segítségével.

Közeleg a karácsony és összefogva a PVSK-PANNONPOWER kosarazóival plüss állatkák gyűjtésébe kezdett a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapat az FTC elleni bajnoki mérkőzés előtt. Az akció nagyon sikeres volt, rengeteg kis kedvenc gyűlt össze.

A plüssöket a Varga Damján, Für, Buzsáki és a Pákolitz utcai óvodák kis gyerkőceinek kedden adták át a két csapat játékosai és edzői. A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdázóit Lukács Gergely vezetőedző, De Blasio Domenico csapatkapitány, Barát Ferenc, Kósik Soma kapusok, Csacsovszky Alex és Krizsán András képviselte. A PVSK-PANNONPOWER kosarazóitól Csirke Ferenc vezetőedző, Czukor Bence, Horti Bálint és Demeter Attila ajándékozott.

Az óvodások nagy szeretettel és csillogó szemekkel fogadták játékosainkat és egy közös énekléssel köszönték meg a különböző fajtájú és méretű kedvenceket. Nagyjából 350 darab plüsst kaptak a gyerekek, valamint további 150 állatkát a Keleti Városrészek Óvoda vezetőjének adtunk át.

Köszönjük a szurkolóinknak és támogatóinknak, hogy a kezdeményezés mellé álltak és hozzájárultak, hogy ilyen sok ajándékkal tudtuk meglepni a gyerekeket a szeretet ünnepe előtt.Kapcsolódó képgaléria