Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Akciók kísérik az idei utolsó hazai bajnokit

A 2015-ös év utolsó hazai bajnokijához, a péntek esti PVSK-Körmend meccshez rengeteg akció is kapcsolódik.

Fontos meccset játszik csapatunk pénteken este, s ezt a találkozóhoz kapcsolódó akciók is megerősítik. A Körmend elleni, este fél hétkor kezdődő meccsre biztosan sok szurkoló kilátogat majd, hiszen mégis csak az egyik legerősebb gárda lesz a vendégünk. A mérkőzés nyilvánvalóan remek hangulatát egy sor akció is feldobhatja.

- Folytatódik a „Hozz magaddal még egy embert!”-akció, amelynek részeként egy belépővel (vagy bérlettel) ketten jöhetnek be.
- A jegyet vásárlók egy 1000 forintos utalványt is kapnak a GyurINVEST Kft. jóvoltából, amit majd karácsonyfa-vásárláskor válthatnak be, Pécsett három LIDL üzlet parkolójában. (Puskin tér 22., Siklósi út 52/a, Lahti u. 45.)

- Erre a találkozóra időzítjük a PVSK - Mecsek Fűszért férfi vízilabda csapatával közös plüssjáték-gyűjtő akciónkat is. A mérkőzés elején mindenki bedobálhatja játékát a pályára – az így összegyűjtött plüssöket karácsonyra kapják meg óvodák, kórházak, gyermekotthonok.

- Az ezredikként érkező szurkolónk egy ötezer forint értékű utalványt nyer, amelyet Pécs egyik kiváló éttermében, az Alkotmány u. 94. sz. alatt található STB Streetfood and Bar-ban költhet el.