Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Jöhetne az első idegenbeli győzelem…

A Szeged elleni, vasárnap esti találkozó fő kérdése, hogy a PVSK-PANNONPOWER csapatának a két hét szünet elég volt-e a tökéletes összecsiszolódásra.

Halász Ákos kiválásával és Anthony Nelson érkezésével új szerkezetben játszik csapatunk – s úgy fest, eredményesen. Ugyan a Szolnok ellen még akadozott a gépezet (az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy Nelson alig néhány órával korábban érkezett Magyarországra), de a Szombathely már megtapasztalhatta, milyen az, amikor három kisember pörög a PVSK-ban.

Most vasárnap a szegediek is megtapasztalhatják – s nagyon bízunk abban, hogy ugyanúgy szívják majd a fogukat a mérkőzés végén, mint tették a vasiak két hete. Bizony, két hete: az All-Star meccs miatt ugyanis szünet volt a bajnokságban – kérdés, hogy ez megtöri-e csapatunk lendületét, vagy inkább lehetőséget biztosít az összecsiszolódásra.

- Két hasonló erősségű csapat találkozik egymással vasárnap este – mondta Csirke Ferenc vezetőedzőnk. – Mi arra használtuk ezt a két hetet, hogy begyakoroljuk a játékainkat immár Anthony-val kiegészülve, a szegediek pedig valószínűleg rápihentek a meccsre. Izgalmas mérkőzésre számítok, az utóbbi években szinte mindig ugyanúgy álltunk a tabellán, s most is csak egy kicsivel vannak előttünk. Szeretnénk megszerezni első idegenbeli győzelmünket, s azt gondolom, erre meg is van minden esélyünk.

---
2015.12.06. 15:15 | SZTE-Szedeák - PVSK-PANNONPOWER, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 10. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok

2015.12.06. 18:00 | SZTE-Szedeák - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 10. forduló. Szeged, Városi Sportcsarnok