Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

Zártkapus mérkőzés lesz a Honvéd elleni vízilabda mérkőzés

A legutóbbi szolnoki vereség után, a tabella középén álló vízilabda csapatunk, zártkapus meccsen, szurkolók nélkül fogadja a Honvéd csapatát.

A szerdai meccsről hiányoznak majd, az eddig remekül vizsgázó szurkolók, ezért úgy gondolom, akkor lehet győzelmi esélye a PVSK Füszért csapatának, ha minden erejüket mozgósítják Török Viktor tanítványai.  - Ez pontosan így van - kezdte csapatunk vezetőedzője, majd így folytatta - feszült és érdekes találkozót várok, mert két nagyon jó csapat feszül egymásnak. Kijelentem, hogy mi a három pontért ugrunk medencébe. A Szolnok elleni mérkőzésről annyit, hogy nem játszottunk annyira rosszul, mint amit az eredmény mutat. Ellenfelünk világklasszis játékosokkal rendelkezik, és teljes erőbedobással játszottak ellenünk. Nekünk ez felkészülés volt a Honvéd elleni találkozóra, hiszen a nehéz helyzet miatt nem játszottunk edzőmérkőzést. Nagyon komoly sorozat előtt állunk, a Honvéd után az Eger jön hozzánk, majd megyünk az OSC-hez. Hogy nem lesz közönség a találkozón, az nagyon kellemetlenül érint minket, de ez van, ehhez kell alkalmazkodni.

A PVSK Mecsek Füszért vezetése kéri kedves szurkolókat, hogy ne jöjjenek az Abay Nemes Sportuszodába, hiszen senkit nem engedhetnek be a rendezők, a rendelkezések értelmében a meccs zártkörű lesz.

Nyilas László