Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

Két meccs, dupla esély

Gőzerővel készül a PVSK-Mecsek Füszért vízilabda csapata az e heti két hazai összecsapásra, szerdán a Vasast, pénteken pedig a Ferencvárost fogadják hazai medencében Török Viktor tanítványai.

Mivel a hétvégi Honvéd elleni összecsapást elhalasztották, ezért a pécsi pólósok pénteken a Szegeddel játszottak edzőmeccset, hogy ne essenek ki a ritmusból. A mérkőzés tapasztalatairól, és az esélyekről a vezetőedzőt, Török Viktort kérdeztem. - A Szeged ellen tudtuk gyakorolni a taktikát, és a támadásvezetési formációkat, emberelőnyös és emberhátrányos szituációkban. A szerdai ellenfél, a Vasas egy jó csapat, de ellenük úgy érzem van esélyünk, akár a győzelemre is.
A Fradit nem kell bemutatni, friss magyar kupagyőztes, a világ egyik legjobb klubcsapata.Teljes mellszélességgel állunk bele mindkét összecsapásba, mivel az FTC-vel, az eredetileg kiírt szombat helyett, pénteken játszunk, ezért nagyon fontos lesz a regenerálódás. Ha a két mérkőzésen sikerül legalább egy pontot szerezni, én már nagyon elégedett leszek. Mi már előre is tekintünk, a jövő szombati KSI elleni meccsre - fejezte be a szakvezető.

Nyilas László