Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

A második helyről az élre ugorhat a PVSK

A legutóbbi Tatabánya elleni nagyon izgalmas mérkőzésből meríthet erőt, a tabella második helyén álló vízilabda csapatunk, amely az első helyen álló UVSE csapatához látogat szerdán.

Rendkívül izgalmas meccsen nyert a Tatabánya ellen a PVSK Mecsek Füszért, mivel mind a két együttes nyílt sisakkal, gólratörően játszott, egy nagyon jó, közönségszórakoztató meccs kerekedett ki ebből az összecsapásból. Ez pontosan így van - kezdte Török Viktor csapatunk vezetőedzője, majd így folytatta - azért volt feszült és érdekes a találkozó, mert két nagyon jól felkészített csapat játszott egymással. A listavezetőhöz is nagy elszántsággal megyünk, és mivel ők még veretlenek, szeretnénk változtatni ezen a tényen. Ha feljavul a támadó játékunk meglepetést szerezhetünk Budapesten. Jól együtt van a csapatunk, és nagyon elszántak vagyunk. Annál is inkább, mert egy nagyon nehéz sorozat előtt állunk, Vasas, Honvéd, Fradi, és gyűjteni kell a pontokat.- fejezte be Viktor

Azt már csak e sorok írója teszi hozzá, hogy a bizonytalanság elleni legjobb módszer a szakadatlan pontgyűjtögetés. Ebben jelenleg a Török Viktor és csapata nagyon jól áll.

Nyilas László