Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

A hazai veretlenség megőrzése is cél a Tatabánya ellen

Nagyon jól rajtot vett vízilabda csapatunk a kissé káoszos bajnokságban, annak ellenére, hogy legutóbb Szentesen egygólos vereséget szenvedtek, a három hazai meccsen hét pontot szerzett PVSK - Mecsek Füszért jelenleg második a bajnoki tabellán.

Szombaton a Tatabánya ellen egyrészt a közönség maximális kiszolgálása, másrészt, jó meccset játszva a győzelem a cél. Ezt már Török Viktor a csapat vezetőedzője mondta, majd így folytatta.- Szentesen nem voltunk olyan élesek támadásban, mint az előző mérkőzéseken, ennek ellenére egy pontot megérdemeltünk volna, mert nagyon jól küzdöttünk, és jól is védekeztünk, de így is elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Szombaton a Tatabánya ellen, annak ellenére, hogy a Honvédtól viszonylag nagy különbségű vereséget szenvedtek, nehéz összecsapásra számítok, és lelkes közönségünk segítségével győzelmet várok. Sajnos, Gál Dávid még mindig nincs teljesen rendben, de mindenképpen be kell húzni a szombati találkozót.- fejezte be Viktor.

Azt már csak e sorok írója teszi hozzá, hogy minden akkor realizálódik, ha lesznek meccsek. Ugyanis a sok elmaradt mérkőzés, a Magyar Kupa helyosztók hiánya, a napi bizonytalan helyzet, mind rizikó faktorként működnek a bajnoki műsor kialakítása során. Előfordulhat, hogy valaki október végén már nyolc meccset lejátszott, de esetleg mások csak négyet, vagy hármat. Ilyen szempontból néha kissé csalóka a tabella. Egy biztos, a bizonytalanság elleni legjobb módszer a szakadatlan pontgyűjtögetés. Ebben jelenleg a PVSK nagyon jól áll.

A PVSK - Mecsek Füszért  - Tatabánya vízilabda mérkőzés szombaton 19:00-kor lesz az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

Nyilas László