Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

A folytatás szombaton, a Debrecent fogadjuk

A Magyar Vízilabda szövetség engedélyezte a bajnokság megkezdését, és szerdán már eggyel több meccset is le tudtak játszani, de a további folytatást illetően még mindig nagy a bizonytalanság.

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabda csapata a két hazai meccsen 4 pontot szerezve jónak mondható rajtot vett, és szombaton növelheti hazai győzelmeinek számát. A Debrecen elleni meccs előtt Török Viktort, a csapat vezetőedzőjét hívtam fel telefonon. - Evés közben jön meg az étvágy, természetesen nyerni szeretnénk, hiszen fantasztikus közönségünk ezt nagyon megérdemelné. Visszatérve a Miskolc elleni meccsre, azt mondhatom, rendkívül izgalmas és jó meccs volt, hiszen váltakozva vezettek a csapatok. Rosszul kezdtünk, kihagytuk a helyzeteket, majd az ellenfél is vezetett, de az utolsó percben szerzett gól megint a küzdőszellemről, és a jó mentális és fizikai erőállapotról is szólt. Sajnos Gál Dávidra még nem számíthatok, vele biztosan még erősebbek lennénk, de így is jó játékot, és közönségszórakoztató meccsen, győzelmet várok - fejezte be Viktor.

Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy tartsák be a biztonsági szabályokat, és tartsanak megfelelő távolságot egymástól. A PVSK Mecsek Füszért vízilabda mérkőzés szombaton 19:00 - kor kezdődik az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

Nyilas László