Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

Vízilabda, folytatás szerdán, a Miskolcot fogadjuk

És reméljük, hogy lesz mérkőzés. A Vízilabda-szövetség engedélyezte ugyan a bajnokság megkezdését, de a további folytatást illetően teljes a bizonytalanság, és a Magyar Kupárol sincs végleges döntés.

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata a nyitómeccsen a BVSC-t fogadta, és kemény, küzdelmes, változatos meccsen 12-12-es döntetlent ért el. Szerdán, ha más döntés nem születik, a Honvéd ellen bravúrgyőzelmet arató Miskolc látogat az Abay Nemes Oszkár Sportuszodába.

Csapatunk vezetőedzőjét, Török Viktort arról kérdeztem, megkönnyíti-e a helyzetünket az, hogy a Magyar Kupában már játszottunk a Miskolc ellen.

Ismerjük szerdai ellenfelünket, az ellenük játszott Magyar Kupa meccsen győzelmi esélyünk volt, de döntetlen lett az eredmény. Most úgy érzem, ha meg tudjuk ismételni az elmúlt szombati teljesítményünket, és ha ehhez még egy jó kapusteljesítmény is járul, nyerhetünk. A BVSC elleni döntetlen, és a mérkőzésen mutatott játék önbizalmat adott a csapatnak. Ha a szombati mérkőzésen elkövetett hibákat ki tudjuk javítani, akkor egy pontra minimum, de akár győzelemre is jók lehetünk. Gál Dávid még mindig nem játszhat, őt megpróbáljuk pótolni, a többiek egészségesek és mindenki nagyon készül a Miskolc ellen. Nagyon szeretnénk egy jó mérkőzéssel kiszolgálni közönségünket, és megszerezni az első győzelmünket a bajnokságban - fejezte be Viktor a rövid beszélgetést.

Nyilas László