Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

Vereség a Szegedtől, elmaradnak a további meccsek

Szerdán délben játszotta a következő mérkőzését Magyar Kupában a Szeged ellen a Pécsi VSK Mecsek Füszért vízilabda együttese.

Ez a találkozó döntött arról, hogy a 9 -10. vagy a 11-12. helyért játszhat-e csapatunk. Mivel vereséget szenvedtünk, marad az utóbbi lehetőség. Török Viktor vezetőedző, aki Gál Viktor nélkül is nagyon bízott a győzelemben a találkozó után így értékelt. - Biztam a csapatban, és a győzelemben is. Szerintem a 3. negyedben játszottunk a legjobban, ekkor feljöttünk egy gólra. Sajnos, kihagytunk egy büntetőt, majd mi is kaptunk egyet, amit belőttek. Változatlanul az a véleményem, hogy bárki megverhet bárkit, sajnos ez most így sikerült.- fejeztük be a beszélgetést.

De! Amikor a cikk elkészült, jött a rendkívüli közlemény, miszerint az FTC felnőtt csapatában négy játékosnak pozítív korona vírus tesztet produkált. Azonnal felhívtam De Blasio Domenicot a Pécsi VSK Mecsek Füszért szakosztályvezetőjét, aki a következőket mondta.- Sajnos, a hír igaz, ezért az MVLSZ azt a felelősségteljes döntést hozta, hogy a sportolók és a szurkolók testi épségének megóvása érdekében, a Magyar Kupa további mérkőzéseit, a helyosztókat, beleértve a holnapra kiírt UVSE elleni 11-12. helyért zajló mérkőzésünket, is elhalasztja. A Kupameccsek további sorsáról később döntenek.

Pillanatnyilag itt tartunk. Azt már csak e sorok írója kérdezi, hogy vajon a többi sportág idei versenynaptárát is átrendezi a vírus? Nem tudni, csak a teljes bizonytalanság, a biztos.

Nyilas László