Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

Kezdődik a Komjádi-Kupa

Szombaton és vasárnap a PSN Zrt.-vel közösen rendezzük az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában a Komjádi-kupa B-csoportjának első fordulóját.

2020. jan. 18. 10:30: PSN Zrt.-PVSK - UVSE Hunguest Hotels
2020. jan. 18. 12:00: BVSC-Zugló - Honvéd
2020. jan. 18. 18:30: UVSE Hunguest Hotels - BVSC-Zugló
2020. jan. 18. 20:00: Honvéd - PSN Zrt.-PVSK
2020. jan. 19. 10:00: UVSE Hunguest Hotels -Honvéd
2020. jan. 19. 11:30: BVSC-Zugló- PSN Zrt.-PVSK

Három játékosunkat arról kérdeztük, milyen eredményre számítanak a hétvégén, illetve mit várnak az ellenfelektől.

Gaszt Roland:

- Mi egy ,,halálcsoportba” kerültünk, de szerintem a javunkra szolgál, hogy hazai pályán rendezzük a fordulót és ez egy kis magabiztosságot adhat. 3 nagyon erős klub csapata érkezik hozzánk: a Honvéd, a BVSC és az UVSE. Mindhárom csapat ellen nagyon kiélezett, reményeim szerint fej-fej melletti meccseket fogunk vívni, szerintem minimális helyzetek döntenek majd. Például fontos, hogy melyik csapat van jobb erőnlétben, ki van jobban ott fejben, ilyen pici nüanszokon múlik, hogy melyikünk fog továbbjutni. A célunk az, hogy továbbjussunk ebből a csoportból és bejussunk a legjobb négy közzé. Számítunk a szurkolóink biztatására és remélem, hogy minél többen kifognak jönni a hétvégén a meccseinkre.

Csorba Tamás:

- Nagyon várjuk már, hogy újra vízbe ugorhassunk, hiszen egy hosszabb szünet után fogunk újra játszani, ráadásul egy teljesen új csapattal szállunk harcba, hiszen ilyen összeállításban még nem játszottunk. Úgy gondolom, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk, de mindent megteszünk a továbbjutás érdekében, illetve sokat segíthet a hazai pálya, mert a pécsi szurkolók mindig csodás hangulatot varázsolnak az uszodába, remélem, most is sokan eljönnek!

Gál Dávid:

- Úgy gondolom, hogy három olyan csapattal kerültünk egy csoportba, amelyekkel meg kell küzdeni a továbbjutásért, nekem ez az első Komjádi-kupám Pécsen, nagyon bízom benne, hogy sokáig tudunk menetelni, aztán a végén bármi lehet. Nagyon sok erős csapat van a mezőnyben, nem lesz könnyű dolgunk, de odatesszük magunkat és a legjobb tudásunk szerint fogunk játszani.