Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

A harmadik negyedben dőlt el a meccs

Jól kezdetünk a 4-4-es első negyeddel, sőt a nagyszünetben is csupán egyetlen góllal vezetett a Miskolc, amely végül olasz légiósa, az öt gólig jutó Manzi Edoardo vezérletével nyert.

MVLC-Miskolc - PVSK-Mecsek Füszért 13-9 (4-4, 1-0, 4-1, 4-4)
Férfi Vízilabda OB I. alapszakasz, 2. forduló. Miskolc, Kemény Dénes Sportuszoda

PVSK: Barát (k), Horváth Zs., Zerinváry, Csaba M., Csacsovszky A. Chilkó, Turnai, Kiss K., Kolozsi, Rakonjac Z., Gál D. Korb, Józsa. Vezetőedző: Lukács Gergely.

1. negyed [ 4-4 (4-4)

2. negyed [ 5-4 (1-0)

MVSZ eredmény és statisztika >>

3. negyed [ 9-5 (4-1)

4. negyed, illetve végeredmény [ 13-9 (4-4)

Góllövőink: Csacsovszky A. 2, Kolozsi 2, Chilkó, Csaba M., Zerinváry, Gál, Rakonjac Z.

Lukács Gergely (PVSK): - Jó volt a játék, nagyszerűen teljesített mindkét csapat, sok munkát fektettünk a mérkőzésbe. Nem vallottunk szégyent, végig pariban tudtunk maradni. Kiadtuk magunkból, ami bennük volt, de hiába szeret álmodni az ember, sebességben még nem tartunk ott, ahol a miskolciak. A hazaiak a harmadik negyedben eldöntötték a meccset, ám az alapjátékunkra és a tartásunkra büszkék lehetünk.

Vidumanszky László (Miskolc): - Kiváló mérkőzést játszottunk, az első hazai bajnokin két negyedben azt kaptam a csapatomtól, amire számítottam. A pécsieket is dicséret illeti, mert bizonyítottak, egy percig sem adták fel, és igazolták, hogy veszélyes együttest alkotnak. A gólokat gyors bejátszásokból kaptuk, ezeket a hibákat ki kell javítani, és fontos a közelgő nemzetközi fellépésre koncentrálnunk.