Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

Tisztes helytállás az OSC ellen

Az FTC, az OSC Újbuda, illetve az UVSE hazai sorozat második mérkőzésére kerül sor szombat este. Bár a PVSK Mecsek Füszért a bajnokság egyik legerősebb csapatával az OSC-vel játszik, a játékosok és edzőjük a keddi nagyon fontos UVSE elleni összecsapásra is gondolnak már.

Bereczki Miklós edzőt kérdeztük pénteken:

Nagyon fontosnak tartom, hogy a sokkal erősebbnek tartott OSC elleni mérkőzés után emelt fővel tudjunk kijönni a medencéből, tisztes eredményt érjünk el. A gólarány is meghatározó számunkra, mert ez a végelszámolásnál (bajnokság vége) számíthat. Egy számunkra szoros eredmény a játékosok önbizalmának is jót tenne a létfontosságú UVSE összecsapás előtt. Ez az egyik olyan mérkőzés, amit az esélytelenek nyugalmával várhatunk, mert az OSC az egyike a három kiemelkedő tudású csapat közül a bajnokságban.
Ha Ők nem vesznek minket komolyan és mi a maximumot tudjuk nyújtani akkor, van esélyünk arra, hogy egy szoros mérkőzést játszunk. Most az a célunk, hogy minél kevesebb gólt kapjunk és a lehetőségeink közül minél több gólt lőjünk. Ha öt-hat gólnál nem lesz nagyobb a két csapat közti különbség már elégedett leszek.

PVSK Mecsek Füszért - OSC
2014.11.22. 19:00 óra | E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság, 8. forduló
Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda
Belépés jegyvásárlással
Felnőtt 600- Ft ill. nyugdíjas, diák: 300- Ft