Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Vízilabda szakosztály

PVSK-Mecsek Füszért

Az FTC ellen készül vízilabda csapatunk

A héten jó hangulatban zajlottak a PVSK Mecsek Füszért edzései. A csapatnak jót tett a BVSC elleni budapesti győzelem. A tabellán látható helyezés és a pontok száma jelenleg nyugodt felkészülést biztosít az egymást követő három hazai mérkőzésünk előtt. A következő hetekben az FTC, az OSC Újbuda, illetve az UVSE látogat Pécsre.

Szerdán egy közös TV program is várt a csapatra. A játékosok együtt nézték meg a Szolnok - OSC Bajnokok Ligája selejtező mérkőzést.

PVSK Mecsek Füszért - FTC
2014.11.15. 19:00 óra | E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság, 7. forduló
Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, Pécs, Szendrey Júlia u. 7.
Belépés jegyvásárlással
Felnőtt 600- Ft ill. nyugdíjas, diák: 300- Ft

Bereczki Miklós edzőt kérdeztük szerdán a délelőtti edzés után:

Azzal kezdeném, hogy jó ránézni a tabellára, de ne feledjük, még sok van vissza a bajnokságból. Piolovic Krisztián betegeskedik, remélem, a szombati mérkőzésre meggyógyul és játszani is tud. Nagyon szeretnénk már hazai környezetben is győzni. Ez megint egy nagyon nehéz mérkőzés lesz. A Fradi egy jól felépített és rutinos játékosokkal megtűzdelt csapat, két kiváló edzővel. Mi ennek ellenére szeretnénk újra meglepetést szerezni és gyűjteni a pontokat. Ha ugyanolyan fegyelmezetten és jól játszunk, mint az utóbbi két mérkőzésen akkor biztos, hogy izgalmas és nyílt csata lesz a medencében. Remélem, a játékvezetők nem befolyásolják a mérkőzést. Szeretettel várjuk a nézőket, szurkolókat, mert az FTC ellen nagy szükség van a biztatásukra, támogatásukra.